Συνταγές με καφέ και προτάσεις σερβιρίσματος  από την food stylist & art de la table executive Άννα Μαρία Μπαρού

Στο πλαίσιο των ημερών Καφεγνωσίας της Nespresso πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό σεμινάριο στη Nespresso Boutique Ψυχικού, όπου η food stylist & art de la table executive Άννα Μαρία Μπαρού παρουσίασε τρεις γλυκές συνταγές με Εκλεκτές Ποικιλίες και Food & Bites της Nespresso. Η κυρία Μπαρού μοιράστηκε  με τα μέλη του Nespresso Club μικρά tips και προτάσεις σερβιρίσματος για εύκολες και γρήγορες συνταγές γλυκών με λίγα υλικά και την αγαπημένη τους Εκλεκτή Ποικιλία.

Τα μέλη του Nespresso Club απόλαυσαν τις γλυκές δημιουργίες της food stylist; ξεκίνησαν με Cantuccini Trifle με Nespresso Bukeela ka Ethiopia, ένα τραγανό trifle με λευκή σοκολάτα, ενώ συνέχισαν με ένα Chocolate Financier, ένα συνδυασμό μπισκότων Chocolat Financier και Palets Amande που εναρμονίστηκαν πλήρως με τα αρώματα και τις νότες της Εκλεκτής Ποικιλίας Arpeggio. Για το τέλος, παρουσιάστηκε η συνταγή Palets Amande με παγωτό, όπου αρωματικές φράουλες συνδυάστηκαν με τα γλυκίσματα Palets Amande της Nespresso. Λευκή σοκολάτα, λικέρ πικραμύγδαλο, φράουλες και lime σε συνδυασμό με τον εξαιρετικής ποιότητας espresso δημιούργησαν  ένα βελούδινο cocktail γεύσεων.

Nespresso1

Οι Ημέρες Καφεγνωσίας της Nespresso αποτελούν πλέον θεσμό και οι Nespresso Boutiques μετατρέπονται σε σημεία συνάντησης και ενδιαφέροντος με κοινό παρονομαστή τον καφέ Nespresso. Εκεί η φιλοσοφία της απόλυτης εμπειρίας καφέ αναδεικνύει τις ξεχωριστές πτυχές της, από τη γευσιγνωσία μέχρι την ζαχαροπλαστική.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των Ημερών Καφεγνωσίας στις Nespresso Boutique, στη σελίδα Nespresso στο Facebook και να δηλώσετε συμμετοχή στο 210 6771300 ή στο 800 1171300.