Το ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται την Ανάσταση και το Πάσχα στο κέντρο της Αθήνας με ένα πλήρες μενού από την Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα.

Το Μεγάλο Σάββατο, οι ένοικοι αλλά και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που θα επιλέξουν την Πρωτεύουσα για να γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα, θα γευτούν στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του OLIVE GARDEN τα μοναδικά πιάτα του Executive Chef του Ξενοδοχείου κ. Χρήστου Τσιλήρα και του Chef de Cuisine του Olive Garden Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Ανήμερα το Πάσχα, η εορταστική ατμόσφαιρα και ο μπουφές θα προσφέρεται από τις 12:00 στη BRASSERIE στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου, ενώ από το απόγευμα τη σκυτάλη παραλαμβάνει το OLIVE GARDEN.

Τιμή μπουφέ/άτομο: 25€. Ειδική Πασχαλινή προσφορά 30€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση νερού, αναψυκτικού, κρασιού και μπύρας

Το Ξενοδοχείο Τιτάνια προσφέρει Δωρεάν Parking στους επισκέπτες που θα επιλέξουν να γευματίσουν ή να δειπνήσουν στη Brasserie και στο Olive Garden.

Ακολουθεί το αναλυτικό μενού:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ (ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.00-04.00)
WELCOME: φρέσκα κόκκινα αυγά & τσουρέκι
ΣΟΥΠΑ: παραδοσιακή μαγειρίτσα
ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ: τζατζίκι, παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα, κοπανιστή Μυκόνου, παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα, πατατοσαλάτα με μουστάρδα και μυρωδικά, μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο, σπανάκι-ρόκα με ανθότυρο, κριθαρένια παξιμάδια και ντοματίνια
ΖΕΣΤΑ: χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο, γαρδουμπάκια λεμονάτα με φρεσκοκομμένη ρίγανη, συκωτάκια αρνιού, ψητό αρνί, χοιρινά σκαλοπίνια, πατάτες φούρνου λεμονάτες με θυμάρι, αρωματικό ρύζι, ψητά λαχανικά σχάρας
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ: γιαουρτόπιτα με αγριοκέρασο, παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, εκμέκ με φιστίκι Αιγίνης και βύσσινο, σιμιγδαλένιος χαλβάς με σταφίδες και πορτοκάλι, μους σοκολάτας

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πασχαλινά πιάτα ημέρας στη Brasserie (Σέρβις 12:00-18:00) και στο Olive Garden (Σέρβις 18:00-00:00)
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: φρέσκα κόκκινα αυγά, τσουρέκι, παραδοσιακή μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια λεμονάτα με φρεσκοκομμένη ρίγανη, ψητό αρνί, πατάτες φούρνου λεμονάτες με θυμάρι