Τα σπιτικά γεύματα, λείπουν στα δύο τρίτα των επαγγελματιών ταξιδιωτών, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Residence Inn by Marriottt.
“Οι πελάτες μας θέλουν να μαγειρεύουν το φαγητό τους, ακόμα και όταν ταξιδεύουν για δουλειές”, δήλωσε ο John Licence Αντιπρόεδρος Premium και Select Brands στο Marriott International στην Ευρώπη.
- Το 39% θεωρεί το μαγείρεμα στα επαγγελματικά ταξίδια μια “εξαιρετικά ευχάριστη” δραστηριότητα.
- Το 38% μαγειρεύει στα ταξίδια για να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.
- Το 10% επιθυμεί να μαγειρεύει περισσότερο στα επαγγελματικά ταξίδια.
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι πάνω από ένας στους πέντε (24%) των ερωτηθέντων θέλουν να μαγειρεύουν τοπικά πιάτα ενώ ταξιδεύουν. Το 39% προτιμά να τρώει γεύματα που έχουν μαγειρέψει οι ίδιοι αντί του φαγητού στα εστιατόρια.